Hof van doorns en rozen


Nederlands | 12-01-2024 | 424 pagina's

9789000374373

Paperback / softback


  Lees de eerste pagina's

€ 17,99 € 12,50

  Voeg toe aan mijn winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar

   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen
Tekst achterflap

Het eerste deel in de indrukwekkende Hof van doorns en rozen-serie

Het bos waarin de negentienjarige Feyre woont is in de lange wintermaanden een koude, sombere plek. Haar overlevingskansen en die van haar familie berusten op haar vermogen om te jagen. Wanneer ze een hert ziet dat opgejaagd wordt door een wolf kan ze de verleiding niet weerstaan om te vechten voor de prooi. Maar om te winnen moet ze de wolf doden en daarop staat een prijs. Niet veel later verschijnt er een beestachtig wezen om vergelding op te eisen. Wanneer ze naar het gevreesde feeënrijk Prythian wordt gesleept, ontdekt Feyre dat haar ontvoerder geen beest is, maar Tamlin – een van de dodelijkste, onsterfelijke magische wezens ooit gekend. Terwijl ze op zijn landgoed verblijft, veranderen haar ijzige vijandige gevoelens voor Tamlin in een vurige passie die elke leugen en waarschuwing over de mooie, gevaarlijke wereld van de Elfiden in rook doet opgaan. Maar een oude, kwaadaardige schaduw groeit over het land, en Feyre moet een manier vinden om het te stoppen of Tamlin en zijn wereld zullen voor eeuwig verdoemd zijn.

Lees ook uit deze serie:

Hof van doorns en rozen
Hof van mist en woede
Hof van vleugels en verwoesting
Hof van ijs en sterren
Hof van zilveren vlammen

Biografie

Sarah J. Maas (1986) is de auteur van de De glazen troon-serie en Hof van doorns en rozen-serie. De glazen troon is een New York Times-, USA Today- en internationale bestseller. Ze woont in Pennsylvania met haar man en hond.

Details

ISBN :9789000374373
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Vertaler : Gerdien Beelen
Publicatiedatum :  12-01-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :231 mm
Breedte :151 mm
Dikte :35 mm
Gewicht :626 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :424
Reeks :  Hof van doorns en rozen
Sleutelwoorden :  15+;belle en het beest;chicklit.nl;fantasy;glazen troon;hof van mist en woede;hof van vleugels en verwoesting;liefde;magie;new adult;passie;sarah j. maas;serie;spanning;spanning en actie;strijd;ya;young adult