Simpel & Puur


Nederlands | 22-12-2023 | 216 pagina's

9789000390472

Hardback


  Lees de eerste pagina's

€ 27,99

  Voeg toe aan mijn winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar

   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen
Tekst achterflap

Puur koken, eten en bovenal: genieten

Simpel & Puur staat vol met meer dan 70 even simpele, kleurrijke als lekkere recepten die bewijzen dat een gezond gluten-, lactose- en geraffineerd suikervrij eetpatroon niet saai of moeilijk hoeft te zijn. Van smokey bloemkooltaco’s met mangoavocadosalsa tot fluffy citroenpancakes met zelfgemaakte wildebessencompote, van groene shakshuka met pesto tot zoete aardappelbrownies. Niet alleen voor mensen met een voedselintolerantie of -allergie, maar voor elke levensgenieter die dankzij dit voedingspatroon lekkerder in zijn of haar vel komt te zitten.

Toen Sanne van Lierop om gezondheidsredenen gluten- en lactosevrij ging eten, besloot ze zelf de recepten te gaan ontwikkelen waar ze als bourgondische Brabantse zo'n behoefte aan had. Op Instagram (@sannevanlierop) en haar blog deelt ze dagelijks recepten om het zoveel mogelijk mensen zo makkelijk mogelijk te maken om voedzaam, glutenvrij, lactosevrij, geraffineerd suikervrij en vaak ook vega(n) te eten.

Biografie

Sanne van Lierop (1999) kampt al sinds haar eerste levensjaar met reuma, waardoor ze langdurig medicatie moest gebruiken die haar darmwand beschadigde. Dit had een glutenallergie en een lactose- en glucose-intolerantie tot gevolg. Daarop besloot ze de recepten te gaan ontwikkelen waar ze als bourgondische Brabantse zo'n behoefte aan had. Op Instagram (@sannevanlierop) en haar blog deelt ze deze recepten dagelijks om het zoveel mogelijk mensen zo makkelijk mogelijk te maken om voedzaam, glutenvrij, lactosevrij, geraffineerd suikervrij en vaak ook vega(n) te eten. Auteursfoto Mitchell van Voorbergen

Details

ISBN :9789000390472
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum :  22-12-2023
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :248 mm
Breedte :178 mm
Dikte :27 mm
Gewicht :790 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :216
Sleutelwoorden :  geraffineerde suikers;glutenvrij;lactosevrij;sanne van lierop;suikervrij