Het gaslightproces


Nederlands | 17-01-2024 | 304 pagina's

9789020220926

Paperback / softback


  Lees de eerste pagina's

€ 25,00

  Voeg toe aan mijn winkelmandje
 Product store stocks

   POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen
Korte beschrijving/Annotatie

Nooit meer slachtoffer van gaslighting - met het handzame, inzichtrijke en liefdevolle boek Het gaslightproces van Robin Stern!

Tekst achterflap

Gaslighting is een vorm van verborgen narcisme en een geniepige vorm van emotionele manipulatie, waarbij de gaslighter een loopje neemt met de werkelijkheid en het slachtoffer wordt weggezet als gek of overgevoelig.

Hoewel gaslighten eruitziet als iets wat een meedogenloze dader een willoos slachtoffer aandoet, wordt een gaslightrelatie volgens dr. Robin Stern altijd veroorzaakt door de actieve betrokkenheid van twee personen. Deze interactie noemt zij de gaslighttango.

In Het gaslightproces laat Robin Stern zien hoe deze gaslighttango werkt, welke fasen je doorloopt en hoe je kunt stoppen met meedansen en zodoende loskomt van dat subtiele en glibberige proces van onzekerheid en angst, achterdocht en desinformatie.

De werking en ingrijpende gevolgen van gaslighting kwamen al in haar vorige boek, Het gaslighteffect, aan bod. Ook dit boek is een eyeopener voor de vele mensen die tegen wil en dank vast blijven zitten in een toxische relatie met hun gaslighter.

Met de vele (invul)oefeningen in Het gaslightproces ga je actief aan de slag om uit deze ongezonde dynamiek te ontsnappen.

Details

ISBN :9789020220926
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Vertaler : Ronald Hermsen
Publicatiedatum :  17-01-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :220 mm
Breedte :145 mm
Dikte :27 mm
Gewicht :447 gr
Status :POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
Aantal pagina's :304