It ends with us

Nooit meer is de Nederlandse uitgave van It Ends With Us

Nederlands | 19-07-2023 | 416 pagina's

€ 12,99

   Bestelbaar   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen


Korte beschrijving/Annotatie

Soms is degene van wie je houdt degene die je het meest pijn doet... 'It ends with us' is de Nederlandse editie van Colleen Hoovers internationale bestseller.


Tekst achterflap

'It ends with us' is dé aangrijpende TikTok-hit van Colleen Hoover, de internationale bestsellerauteur van 'Verity' en 'Ugly love'.

Lily wordt verliefd op de knappe neurochirurg Ryle. Hij is assertief, koppig en een tikje arrogant, maar ook gevoelig, briljant en dol op Lily. De opbloeiende nieuwe relatie brengt herinneringen terug aan Atlas, haar eerste liefde. Als hij weer in haar leven verschijnt, komt alles wat Lily heeft opgebouwd in gevaar. Dan komt het erop aan dat ze de kracht in zichzelf vindt om te zorgen dat de toekomst geen herhaling wordt van het verleden.


Biografie

Colleen Hoover is de wereldwijde bestsellerauteur en TikTok-sensatie van onder meer 'It ends with us', 'Verity' en 'Reminders of him'. Ze won drie jaar op rij – van 2015 tot 2017 – de Goodreads Choice Award voor beste romantische fictie en domineert wekenlang de bestsellerlijsten. Haar romans verschijnen sinds 2014 in het Nederlands. Hoover beperkt zich niet tot één genre, maar in al haar boeken staan romance, spanning, sterke personages en onverwachte twists centraal. Ze is een van de populairste romance-auteurs van het moment.Details

  ISBN :9789020550412
  Auteur: 
  Uitgever :VBK Media
  Publicatiedatum :  19-07-2023
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :211 mm
  Breedte :140 mm
  Dikte :35 mm
  Gewicht :540 gr
  Status : Bestelbaar
  Aantal pagina's :416