Dit is coachen


Nederlands | 19-02-2024 | 208 pagina's

9789024443673

Paperback / softback


  Lees de eerste pagina's

€ 24,95

  Voeg toe aan mijn winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar

   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen
Tekst achterflap

Het handboek voor iedere beginnende coach, met verdieping voor coaches die al jaren coachen

 

Dit is coachen geeft je een stevige basis om goed te kunnen coachen of coachende taken uit te voeren binnen je functie. De theorieën en technieken uit dit boek helpen je je coachvaardigheden te ontwikkelen, onderhouden en verdiepen. Ze brengen je bovendien het belangrijkste inzicht dat je nodig hebt om anderen te kunnen begeleiden: zelfkennis.

 

Je vindt in dit boek vier onmisbare ingrediënten voor resultaatgericht coachen en voor persoonlijke ontwikkeling. Allereerst biedt het theoretische achtergronden. Daarnaast krijg je inzicht in de methodische kant van coachen, met concrete methodieken en praktische gesprekstechnieken. Zo kun je vaardigheden ontwikkelen die je nodig hebt in de begeleiding van individuen. Elk hoofdstuk is bovendien voorzien van reflectievragen; als coach ben je zelf immers ook in ontwikkeling. Tot slot bevat elk hoofdstuk een praktijkcase. Deze voorbeelden helpen je de vertaling te maken van theorie naar de praktische toepassing.

 

Beginnende coaches kunnen met dit boek een stevige basis leggen onder hun coachpraktijk. Ervaren coaches vinden in dit boek vele invalshoeken die hun werk en henzelf als coach kunnen versterken. Het is ook geschikt voor professionals met begeleidende taken in hun functie en voor studenten.

 

Karsten van Slooten is een ervaren coach, trainer, spreker en interim-changemanager. Hij begeleidde vele verandertrajecten op individueel, team- en organisatieniveau binnen zowel bestuurlijke als commerciële contexten.

Details

ISBN :9789024443673
Auteur: 
Uitgever :Koninklijke Boom Uitgevers
Publicatiedatum :  19-02-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :230 mm
Breedte :150 mm
Dikte :14 mm
Gewicht :348 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :208