Authentiek leiderschap voor vrouwen


Nederlands | 16-01-2024 | 176 pagina's

9789024458660

Paperback / softback


  Lees de eerste pagina's

€ 26,50

  Voeg toe aan mijn winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar

   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen
Tekst achterflap

‘Moet ik dan een man worden?’ verzuchten veel vrouwen die in hun loopbaan niet de kansen krijgen die ze verdienen. Nee, natuurlijk niet. Borstklopperij, old boys networks en het hoogste woord tijdens vergaderingen zijn niet nodig. Wat dan wel? Hoe kunnen vrouwen hun ambities waarmaken op een manier die bij hen past?

 

Jolanda Holwerda en Liesbeth Tettero bieden heldere inzichten en concrete handvatten om het strategische spel in organisaties te begrijpen. Vaak voorkomende misverstanden gaan ze te lijf, zoals ‘ik moet het allemaal zelf kunnen’ en ‘ze zien toch wel hoe goed ik ben?’. Ze vertalen theorie over machtsniveaus naar zeven stappen waarmee ambitieuze vrouwen hun kracht, invloed en effectiviteit vergroten. Elke stap illustreren ze met dilemma’s en oefeningen uit hun eigen coachpraktijk.

 

Authentiek leiderschap voor vrouwen is niet alleen een actuele en praktische tool, het is vooral een inspiratiebron voor vrouwen die op hun werk het spel willen meespelen én zichzelf willen blijven. Zodat ze kunnen bijdragen aan een betere balans op de werkvloer en in de wereld.

 

Jolanda Holwerda en Liesbeth Tettero zijn trainer en coach van ambitieuze vrouwen. Jolanda is oprichter van Lof Magazine en de Lof Academy. Liesbeth is oprichter van Het Feministerie.

 

‘Dit boek biedt onmisbare inspiratie om als vrouw een rol als leider te verwerven. Het maakt je krachtiger én machtiger. Dat gun ik allereerst de vrouwen zelf, maar bovenal gun ik het onze samenleving én onze organisaties.’

- ANNETTE MOSMAN, CEO APG EN TOPVROUW VAN HET JAAR 2022

 

‘Jolanda en Liesbeth proberen in hun boek vrouwen niet te veranderen in een (halve) man. Ze geven superpraktische tips en voorbeelden waarmee je zelf aan de slag kunt. En dat ook nog supermooi vormgegeven.’

- JULIA WOUTERS, POLITICOLOOG, COACH EN AUTEUR VAN DE ZIJKANT VAN DE MACHT

 

Details

ISBN :9789024458660
Auteur: 
Uitgever :Koninklijke Boom Uitgevers
Publicatiedatum :  16-01-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :240 mm
Breedte :170 mm
Dikte :17 mm
Gewicht :360 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :176