De walvis wilde meer

Nederlands | 25-12-2021 | 32 pagina's

€ 15,99 € 11,99

   Bestelbaar   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen


Tekst achterflap

'De walvis wilde meer' is een prachtig onderwaterverhaal over de zoektocht naar vriendschap, voor kinderen vanaf 4 jaar.

Diep, diep in de zee woont een walvis. Hij wordt elke ochtend wakker met een knagend gevoel in zijn buik. Het is net alsof er een groot gat zit, maar hij heeft geen honger. Dus wat mist er dan?

Om de leegte te vullen, gaat de walvis op zoek naar spullen. De mooiste schatten uit de diepzee, bijzondere dingen uit scheepswrakken. Op een dag ziet hij een mooi koraalrif - misschien is dat wel wat hij zoekt? Maar dan zet een dappere kleine krab hem aan het denken. Misschien kan de walvis het gat niet vullen met spullen verzamelen, maar juist door iets aan een ander te geven.

Schrijver Rachel Bright en illustrator Jim Field zijn het duo achter populaire prentenboeken als 'Twee vechtende eekhoorntjes', 'Laat maar los, Koala' en 'Wolfje wil naar huis'. Al hun dierenverhalen zijn prachtig om te zien, heerlijk op rijm en bevatten een wijze les.


Recensie/Quote

In een prachtige rijmende vertaling van Bette Westera die zich als een golvend ritme laat voorlezen. Ontroerend mooi prentenboek met een bijzondere boodschap over de diepere betekenis van vriendschap. De betekenisvolle geïllustreerde schutbladen . . . zijn al vooruitwijzingen naar de kracht van dit prentenboek.Details

  ISBN :9789025774257
  Auteur: 
  Uitgever :Gottmer Uitgevers Groep b.v.
  Vertaler : Bette Westera
  Publicatiedatum :  25-12-2021
  Uitvoering :Hardback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :305 mm
  Breedte :247 mm
  Dikte :10 mm
  Gewicht :477 gr
  Status : Bestelbaar
  Aantal pagina's :32