De logé


Nederlands | 30-01-2024 | 352 pagina's

9789026171345

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 19,99


 

   Bestelbaar

   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen
Korte beschrijving/Annotatie

'De logé' van Nelle Lamarr is een psychologische thriller voor fans van 'De hulp' van Freida McFadden. Uitwisselingstudent Tanya is overduidelijk slecht nieuws. De vraag is: hoe slecht…?

Tekst achterflap

'De logé' van Nelle Lamarr is een psychologische thriller voor fans van 'De hulp' van Freida McFadden.

Tanya, een Britse uitwisselingsstudent, komt een jaar lang in het gezin van Natalie en Matt wonen in hun luxe huis in Los Angeles. Voor Natalie, die nog steeds rouwt om de dood van haar oudste dochter, Anabel, is Tanya een welkome afleiding én de kans om haar gezin weer dichter bij elkaar te brengen. De zeventienjarige Paige zit echter niet te wachten op de knappe Tanya die nu in de kamer verblijft die ooit van Anabel was. Naarmate Tanya zich dieper in het gezin nestelt, wordt haar gelijkenis met Anabel met de dag griezeliger. Tanya lijkt niet alleen op Anabel, iets wat Natalie toeschrijft aan toeval, maar Tanya begint ook echt als Anabel te klinken… Terwijl Natalie elke nacht wordt wakker gehouden door haar eigen geheimen en een verleden dat haar achtervolgt, vraagt ze zich in toenemende mate af wie ze nou wérkelijk in haar huis heeft verwelkomd. Tanya is overduidelijk slecht nieuws… De vraag is echter: hoe slecht?

Biografie

Nelle Lamarr werkte jarenlang als producer en schrijver in de televisiewereld waarbij ze oa verantwoordelijk was voor de serie Power Rangers. Onder pseudoniem schreef ze eerder tientallen romans. 'De logé' is haar thrillerdebuut.

Details

EAN :9789026171345
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatie datum :  30-01-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :213 mm
Breedte :140 mm
Dikte :29 mm
Gewicht :452 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :352