Een ongewoon huwelijk


Nederlands | 04-12-2023 | 352 pagina's

9789041715227

Paperback / softback


€ 11,00


 

   Bestelbaar

   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen
Korte beschrijving/Annotatie

'Een ontroerend portret over de effecten van een onterechte veroordeling op een jong Afro-Amerikaans echtpaar.' - Barack Obama

Tekst achterflap

Celestial en Roy zijn jong, verliefd en pas getrouwd. Zijn carrie`re in de zakenwereld zit in de lift, zij is een veelbelovende artiest. Ze zijn net aan het wennen aan de routine van hun leven samen als ze uit elkaar gerukt worden door omstandigheden die ze zich nooit hadden kunnen inbeelden. Roy wordt gearresteerd en veroordeeld tot twaalf jaar cel voor een misdaad waarvan Celestial weet dat hij die niet heeft gepleegd. Wrong race, wrong place. Ondanks haar sterke onafhankelijkheid, voelt Celestial zich ontheemd. Ze zoekt troost bij Andre´, haar jeugdvriend en getuige op haar huwelijk. Ondertussen ontdekt Roy in zijn isolement een heel nieuwe wereld. Kan liefde standhouden op het scherpst van de snede? Een ongewoon huwelijk is een eigentijdse, briljante en ontroerende roman over onvoorwaardelijke liefde en de complexiteit van relaties.

Recensie/Quote

Jones is een meester in het neerzetten van grote onderwerpen zoals liefde, identiteit, loyaliteit en onrecht.

Biografie

ElleTayari Jones (1970) is de auteur van vier romans en professor Creative Writing aan Emory University. Haar doorbraakroman Een ongewoon huwelijk belandde wereldwijd op de bestsellerlijsten en werd unaniem bejubeld ontvangen door de pers.

Details

EAN :9789041715227
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Rainbow bv
Publicatie datum :  04-12-2023
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :202 mm
Breedte :126 mm
Dikte :21 mm
Gewicht :260 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :352
Keywords :  afro-amerikaans;brieven;driehoeksrelatie;gevangenis