Ademloos


Nederlands | 08-02-2024 | 400 pagina's

9789041715371

Paperback / softback


€ 11,00


 

   Bestelbaar

   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen
Korte beschrijving/Annotatie

Een pageturner over een eerste liefde, een eerste keer en een eerste gebroken hart.

Tekst achterflap

Nog een week te gaan, dan heeft Claude haar diploma op zak en gaat ze met haar beste vriendin op roadtrip. Het belooft een mooie zomer samen te worden voor ze naar verschillende universiteiten gaan. Maar vlak voor ze kunnen vertrekken, kondigt Claudes vader iets aan dat de vloer onder haar voeten wegslaat. Claude en haar moeder reizen halsoverkop af naar een klein, afgelegen eiland voor de kust van Georgia. Het wemelt er van de insecten, wilde zwijnen en alligators. Er is geen bereik en Claude kent er niemand. Ze vindt het er vreselijk... Tot ze Jeremiah Crew ontmoet, een mysterieuze, knappe jongen, die zo thuis is op het eiland dat hij er bijna één mee is. Ze hebben een onmiskenbare aantrekkingskracht. Beiden weten dat wat ze hebben niet langer zal duren dan deze zomer. Maar soms is één zomer genoeg.

Recensie/Quote

Niven beschrijft dit als haar meest persoonlijke roman. Ze geeft op intieme en sensuele wijze Claudes vastberadenheid weer om zichzelf en haar lichaam te leren kennen, en om oprecht contact te maken, niet alleen met Miah, maar ook met zichzelf.

Biografie

Jennifer Niven schreef eerder boeken voor volwassenen. Ademloos is haar derde young adult-boek en gaat over liefde, seks, onzekerheid en liefdesverdriet. Eerder schreef Jennifer Niven Op mijn schouders én Waar het licht is, een wereldwijde bestseller die bekroond werd met de Dioraphte Literatour Prijs 2016 door de vakjury en het publiek. In 2020 werd Waar het licht is verfilmd. Niven woont en werkt in Los Angeles.

Details

EAN :9789041715371
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Rainbow bv
Vertaler : Elise Kuip
Publicatie datum :  08-02-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :189 mm
Breedte :123 mm
Dikte :24 mm
Gewicht :268 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :400
Keywords :  eerste liefde;young adult