Waarom heeft niemand mij dit eerder verteld?


Nederlands | 29-02-2024 | 320 pagina's

9789041715432

Paperback / softback


€ 11,00


 

   Bestelbaar

   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen
Korte beschrijving/Annotatie

Alle vaardigheden om de ups & downs van het leven te doorstaan: Dr. Julie Smith hielp online al miljoenen mensen hun mentale gezondheid te optimaliseren.

Tekst achterflap

Optimaliseer je geestelijke gezondheid met dit onmisbare handboek van TikTok-sensatie Dr. Julie, gevuld met geheimen van een therapeut. Met haar eenvoudige maar deskundige adviezen helpt Julie Smith je met verschillende problemen om te gaan. Door de korte hoofdstukjes kun je makkelijk op zoek naar de juiste copingtechnieken en adviezen voor jouw probleem. Van het omgaan met angst of kritiek, of vechten tegen een slecht humeur, tot het opbouwen van zelfvertrouwen, het vinden van motivatie of leren jezelf te vergeven; dit boek behandelt de alledaagse problemen die ons allemaal aangaan en biedt gemakkelijke, praktische oplossingen die je leven kunnen veranderen. 'In therapie leer je hoe je hersenen werken en hoe je dat in je voordeel kunt gebruiken. In dit boek maak ik die inzichten toegankelijk zodat iedereen daar gebruik van kan maken in het dagelijks leven. Een methode om weerbaar te blijven in moeilijke tijden en om mentale gezondheid iedere dag te optimaliseren.' Dr. Julie Smith

Recensie/Quote

Dit boek is een inkijkje in de gereedschapskist van een therapeut. Het behandelt zoveel belangrijke onderwerpen, zoals het omgaan met angst, het bestrijden van een slecht humeur, het opbouwen van zelfvertrouwen en het leren jezelf te vergeven. Het is geen wonder dat de auteur een online sensatie is geworden met al haar geweldige adviezen.

Biografie

Dr. Julie Smith is klinisch psycholoog met meer dan tien jaar profes-sionele ervaring. Ze is ook online docent en een ster op sociale media met in totaal meer dan 6 miljoen volgers. Julie maakte haar dien-sten toegankelijker via haar TikTok-account; haar posts op TikTok en Instagram zijn razend populair. Ze gaf inmiddels talloze media-optredens en schreef voor The Mail on Sunday, The Evening Standard en The Daily Telegraph.

Details

EAN :9789041715432
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Rainbow bv
Publicatie datum :  29-02-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :191 mm
Breedte :121 mm
Dikte :19 mm
Gewicht :216 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :320
Keywords :  angsten;gezondheid;psychische problemen;psycholoog;tiktok