De stilte van de witte stad


Nederlands | 08-01-2024 | 496 pagina's

9789041715500

Paperback / softback


€ 12,00


 

   Bestelbaar

   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen
Korte beschrijving/Annotatie

Spanning, mysterie, cultuur, geschiedenis en veel sfeer: een aanrader voor alle Zafo´n liefhebbers die ook van thrillers houden

Tekst achterflap

Tasio Ortiz de Za´rate is een briljante archeoloog die twintig jaar geleden werd veroordeeld voor een reeks bizarre moorden in het rustige stadje Vitoria. Hij staat op het punt voor het eerst de gevangenis te verlaten, als de misdaden weer beginnen: in de kathedraal van Vitoria wordt een jong stelletje gevonden: naakt en om het leven gekomen door bijensteken in hun keel. Niet veel later wordt in de Casa del Cordo´n, een bekend middeleeuws gebouw in de stad, een ander koppel vermoord. De jonge inspecteur en profiler Unai Lo´pez de Ayala - beter bekend als Kraken - wil niets liever dan meer moorden voorkomen, maar een recente tragedie in zijn eigen leven maakt het hem moeilijk om deze zaak te behandelen als alle andere. Zijn onorthodoxe werkmethode wekt bovendien ergernis bij zijn baas. De tijd begint te dringen en de dreiging wordt alsmaar sterker: wie volgt?

Recensie/Quote

Klinkt als een thriller, is ook een thriller. Maar meer dan dat is het een inwijding in de "witte stad" en haar omgeving vol legendes en cultureel erfgoed.

Biografie

Eva García Sáenz de Urturi (1972) werd geboren in Vitoria en woont sinds haar vijftiende in Alicante, waar ze aan de universiteit werkt. Haar eerste boek heeft ze in eigen beheer uitgegeven en het werd online een grote bestseller. Inmiddels zijn er al meer dan een miljoen exemplaren verkocht van de trilogie van De witte stad en zijn de vertaalrechten ook wereldwijd breed verkocht.

Details

EAN :9789041715500
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Rainbow bv
Publicatie datum :  08-01-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :199 mm
Breedte :125 mm
Dikte :31 mm
Gewicht :360 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :496
Keywords :  bij;moord;spanje;vitoria