Alles is f*cked


Nederlands | 15-03-2024 | 304 pagina's

9789041715739

Paperback / softback


€ 11,00


 

   Bestelbaar

   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen
Korte beschrijving/Annotatie

Het belangrijkste boek van deze tijd

Tekst achterflap

We leven in een interessant tijdperk. Ogenschijnlijk hebben we alles goed voor elkaar: we zijn welvarender, vrijer en ontwikkelder dan ooit. Aan de andere kant is alles gewoon ontzettend f*cked - de aarde warmt op, regeringen falen, economieën storten in en iedereen voelt zich voortdurend beledigd. We worden overspoeld door een gevoel van algemene hopeloosheid. Mark Manson kijkt naar onze relaties met geld, entertainment, internet; en hoe een teveel aan iets goeds ons alleen maar miserabeler maakt. Hij daagt ons uit om eerlijker tegen onszelf te zijn en verbinding te maken met de wereld op manieren die we zelf waarschijnlijk nog niet hadden bedacht.

Recensie/Quote

Vermakelijk en tot nadenken stemmend. Mansons zwarte humor en botte proza zijn zowel informatief als boeiend. Hij is slim en toegankelijk en herinnert ons eraan om te relaxen, ons niet druk te maken over de kleine dingen, en de hoop op een betere wereld levend te houden.

Biografie

Mark Manson is blogger, auteur en entrepreneur. Zijn populaire weblog MarkManson.net trekt maandelijks meer dan 2 miljoen be-zoekers. Zijn eerste boek De edele kunst van not giving a f*ck is een internationale bestseller. Hij woont in New York City.

Details

EAN :9789041715739
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Rainbow bv
Publicatie datum :  15-03-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :189 mm
Breedte :121 mm
Dikte :23 mm
Gewicht :206 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :304
Keywords :  actualiteit