Als wij schurken waren


Nederlands | 26-03-2024 | 424 pagina's

9789041715968

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 11,00


 

   Bestelbaar

   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen
Korte beschrijving/Annotatie

Dé TikTok sensatie

Tekst achterflap

Oliver Marks heeft net tien jaar in de gevangenis gezeten voor een moord die hij wel of niet heeft gepleegd. Op de dag van zijn vrijlating wordt hij bezocht door detective Colborne, die voor zijn pensioen wil weten wat er tien jaar geleden echt gebeurd is.
Als jonge Shakespeare-acteur op een exclusief conservatorium merkte Oliver op dat zijn getalenteerde klasgenoten zowel op het podium als daarbuiten dezelfde rollen leken te spelen - schurk, held, verleidster - terwijl hij zelf altijd een bijrol had. Maar wanneer de docenten de rolverdeling veranderen, slaat vriendschap om in rivaliteit.
Als een van de zeven vrienden dood wordt aangetroffen, staat de rest voor hun grootste acteeruitdaging tot nu toe: de politie, en met name zichzelf, overtuigen van hun onschuld.

Recensie/Quote

Een Shakespearewaardig verhaal eindigend in een laatste, verbazing-wekkende twist. Een aanrader voor lezers met een verfijnde literaire smaak, en voor wie op zoek is naar iets als Donna Tartt.

Biografie

M.L. Rio werkte jarenlang in boekwinkels en theaters en behaalde een master in Shakespeare studies aan het King's College in Londen. Voor haar PhD in de Engelse literatuur deed ze onderzoek naar de re-presentatie van waanzin en stemmingsstoornissen op het vroeg moderne toneel. Als wij schurken waren is haar eerste roman. Het werd een inter-nationale bestseller, een grote TikTok-hit en is in meer dan twintig landen uitgegeven.

Details

EAN :9789041715968
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Rainbow bv
Publicatie datum :  26-03-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :200 mm
Breedte :125 mm
Dikte :28 mm
Gewicht :332 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :424
Keywords :  booktok;dark academia;moord;shakespeare;theater;toneel