Een onmogelijk avontuur


Nederlands | 06-02-2024 | 320 pagina's

9789043931076

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 22,99


 

   Bestelbaar

   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen
Korte beschrijving/Annotatie

Een persoonlijk verslag over een reis van twee jaar in een Land Cruiser door Afrika

Tekst achterflap

Een onmogelijk avontuur is een reisverslag en een persoonlijke reflectie op de hang naar avontuur en het verlangen om alleen te zijn.

In ‘Een onmogelijk avontuur’ beschrijft Pim Franssen zijn reis van twee jaar en twee dagen door 27 Afrikaanse landen in een oude Land Cruiser. Zijn tocht leidt van de woestijn en de savannes in Zuidoost-Afrika naar Kaapstad en via het chaotische West-Afrika terug naar Nederland. Onderweg wachten hem vele beproevingen, zoals een rivier vol krokodillen, een sneeuwstorm op Mount Kenya en een web van lokale corruptie, die hem uitdagen zijn leven onder ogen te zien. Dit dwingt hem na te denken over zijn eigen achtergrond, zijn vooroordelen en waar hij nou eigenlijk naar op zoek is.

'Een heerlijk Afrikaans reisverhaal waarin heikele belevenissen worden afgewisseld met diepgravende bespiegelingen over de filosofie van het reizen. Pim is een aangename rijder!' – Abdelkader Benali

Biografie

Pim Franssen (Nijmegen) studeerde psychologie en filosofie en werkt bij de faculteit Letteren in Nijmegen. Hij richtte literair tijdschrift Op Ruwe Planken op, was redacteur van Parmentier en werkt als freelance programmamaker.

Details

EAN :9789043931076
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatie datum :  06-02-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :216 mm
Breedte :142 mm
Dikte :26 mm
Gewicht :416 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :320