Praktische gids Fermenteren

Marie-Claire Frederic


Nederlands | 24-02-2025 | 128 pagina's

9789044767582

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 22,95

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar

   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen




Tekst achterflap

Gefermenteerd voedsel bevordert de vertering en verrijkt onze voeding met vitaminen, aminozuren en probiotica, die zo belangrijk zijn voor de goede werking van onze darmen en ons immuunsysteem. In dit boek worden methoden beschreven waarmee je het hele jaar door kan genieten van wonderbaarlijke en heerlijke gefermenteerde producten. Ingelegde groenten, chutney, boekweitpannenkoekjes of gefermenteerde falafel? Met meer dan 40 recepten kan je eindeloos variëren! Marie-Claire Frédéric is culinair journaliste en historica gespecialiseerd in voeding. Ze is gepassioneerd door de geschiedenis en de geografie van fermentatie. Guillaume Stutin is culinair fotograaf.

Details

EAN :9789044767582
Auteur: 
Uitgever :Centrale Uitgeverij Deltas
Publicatie datum :  24-02-2025
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :228 mm
Breedte :170 mm
Dikte :18 mm
Gewicht :349 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :128
Keywords :  fermenteren