Praktische gids Fermenteren
Marie-Claire Frederic
Nederlands | 24-02-2025 | 128 pagina's
9789044767582
Paperback / softback
Bekijk inkijkexemplaar
€ 22,95
Gratis bezorging vanaf € 25,-
Retourneerbaar binnen 14 dagen
Tekst achterflap
Gefermenteerd voedsel bevordert de vertering en verrijkt onze voeding met vitaminen, aminozuren en probiotica, die zo belangrijk zijn voor de goede werking van onze darmen en ons immuunsysteem. In dit boek worden methoden beschreven waarmee je het hele jaar door kan genieten van wonderbaarlijke en heerlijke gefermenteerde producten. Ingelegde groenten, chutney, boekweitpannenkoekjes of gefermenteerde falafel? Met meer dan 40 recepten kan je eindeloos variëren! Marie-Claire Frédéric is culinair journaliste en historica gespecialiseerd in voeding. Ze is gepassioneerd door de geschiedenis en de geografie van fermentatie. Guillaume Stutin is culinair fotograaf.
Details
EAN : | 9789044767582 |
Uitgever : | Centrale Uitgeverij Deltas |
Publicatie datum : | 24-02-2025 |
Uitvoering : | Paperback / softback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 228 mm |
Breedte : | 170 mm |
Dikte : | 18 mm |
Gewicht : | 349 gr |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 128 |
Keywords : | fermenteren |