De Zwitserse dochter


Nederlands | 03-07-2024 | 304 pagina's

9789046831717

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 18,99


 

   Bestelbaar

   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen
Tekst achterflap

'De nieuwe Lucinda Riley heet Soraya Lane.' De Volkskrant

Londen, heden. Georgia heeft het te druk met haar bedrijf om de geschiedenis van haar oma uit te zoeken. Het kistje dat ze heeft gekregen stopt ze diep weg in een la. Na het overlijden van haar ouders heeft ze zichzelf aangeleerd om vooruit te kijken. Maar wanneer ze de roze edelsteen uit het kistje laat onderzoeken door een juwelier, komt ze een bijzonder verhaal op het spoor dat haar naar Genève voert. Daar ontmoet ze kunstverzamelaar Luca, die al jaren op zoek is naar de steen.

Genève, 1951. Delphine is diepongelukkig wanneer haar man haar en hun twee kinderen in de steek laat. Dan ontmoet ze Florian, een succesvolle zakenman, en ze durft weer te geloven in de liefde. Maar een noodlottig ongeluk dwarsboomt hun plannen, en Delphine moet een hartverscheurende beslissing nemen…

De Zwitserse dochter is het vierde deel in de achtdelige bestsellerserie De verloren dochters, met meeslepende liefdesgeschiedenissen over de hele wereld. Van De Italiaanse dochter, De Cubaanse dochter en De Griekse dochter werden al meer dan 150.000 exemplaren verkocht..

Biografie

Soraya Lane droomde er haar hele leven van om te schrijven. Nu is ze fulltime auteur, en woont met haar man en twee zoontjes op een kleine boerderij in Nieuw Zeeland, waar ze vanaf haar bureau uitkijkt over een weiland waar hun paarden staan te grazen.

Details

EAN :9789046831717
Auteur: 
Uitgever :Park Uitgevers
Vertaler : Erica Disco
Publicatie datum :  03-07-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :210 mm
Breedte :136 mm
Dikte :30 mm
Gewicht :423 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :304
Reeks :  De verloren dochters