Lourdes aan de Maas


Nederlands | 24-05-2023 | 288 pagina's

9789048870899

Paperback / softback


€ 15,00


 

   Bestelbaar

   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen
Korte beschrijving/Annotatie

Lourdes aan de Maas is een even humoristische als sterke poging van twee insiders te doorgronden wat niet te doorgronden is: het DNA van Feyenoord

Tekst achterflap

Bij de viering van Feyenoords zestiende landstitel verschijnt deze midprice editie van Lourdes aan de Maas, voorzien van een speciaal voor de gelegenheid geschreven epiloog, waarin wordt teruggeblikt op het grote succes van Arne Slot en zijn team.
In Lourdes aan de Maas zoeken Michel van Egmond en Martijn Krabbendam antwoord op de vraag wat Feyenoord nu precies Feyenoord maakt.
Waarom is Feyenoord de meest emotionele club van Nederland?
Wat is Feyenoord eigenlijk precies?
En hoe komt het dat de club zo ontzettend veel betekent, voor zo ontzettend veel mensen?
Het boek biedt een blik achter de schermen bij het moderne Feyenoord, gespiegeld aan het rijke verleden van de club. Daarnaast is het een hommage aan Fred Blankemeijer, oer-Feyenoorder en jarenlang het geweten van de club.

Biografie

Michel van Egmond (Author)
Michel van Egmond (1968) is al jaren de populairste sportschrijver van Nederland. Met o.a. de boeken over KIEFT, GIJP scoorde hij meerdere bestsellers op rij. Van Egmond won met zijn werk de Nico Scheepmaker beker voor beste sportboek van het jaar en is de enige Nederlandse schrijver die er in slaagde om driemaal de prestigieuze NS Publieksprijs te winnen.

Martijn Krabbendam (Author)
Martijn Krabbendam (Schiedam, 1974) volgt Feyenoord al 20 jaar op de voet voor Voetbal International, het grootste voetbalblad van Nederland. Bij Voetbalpraat (ESPN) is hij regelmatig te zien als clubwatcher. Krabbendam schreef in 2014 in het populaire boek Pellè Spreekt, in samenwerking met de toenmalige Feyenoord spits Graziano Pellè. Met Michel van Egmond neemt hij in het Rotterdamse café De Huismeester wekelijks de Dick Voormekaar Feyenoord Podcast op, waarin de twee oeverloos praten over hun fascinatie voor de club van Zuid.

Details

EAN :9789048870899
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatie datum :  24-05-2023
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :210 mm
Breedte :136 mm
Dikte :22 mm
Gewicht :334 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :288