Bakbijbel


Nederlands | 24-10-2023 | 496 pagina's

9789048871124

Hardback


  Lees de eerste pagina's

€ 34,99

  Voeg toe aan mijn winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar

   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen




Korte beschrijving/Annotatie

Geheel herziene editie van deze klassieker!

Tekst achterflap

Van tijdloze klassiekers als appeltaart, kletskoppen, slagroomsoesjes en roze koeken tot de lekkerste brownies, friandises, tulbanden en red velvet taart; in Bakbijbel van Rutger van den Broek vind je meer dan 180 bakrecepten. Deze vernieuwde editie van dit standaardwerk bevat herziene en nieuwe recepten, aangevuld met extra variaties en foto's. Aan de hand van duidelijke instructies leert Rutger je stap-voor-stap alle belangrijke basisbaktechnieken: van het maken van amandelspijs en bladerdeeg tot Italiaanse meringue en gekonfijte citrusschilletjes. Ook krijg je allerhande tips, praktische aanwijzingen en originele serveersuggesties voor het allerlekkerste en mooiste bakresultaat.

Biografie

Rutger van den Broek is kookboekauteur en won de eerste editie van Heel Holland Bakt. Sindsdien verschenen onder andere bestsellers Koekjesbijbel, Toetjesbijbel, De Bakatlas, Masterclass cakes, Het hartige bakboek, Het makkelijke bakboek en Rutger bakt de 100 allerbeste recepten. Ook heeft Rutger een populaire bakblog: Rutgerbakt.nl.

Details

ISBN :9789048871124
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatiedatum :  24-10-2023
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :217 mm
Breedte :162 mm
Dikte :46 mm
Gewicht :1263 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :496
Sleutelwoorden :  appeltaart;bakken;bakker;bakkersgist;bakkersmuts;bakkersoven;bakkersrek;bakkerstouw;bakkerszout;bakkwartet;bakkwast;baklava;bakpapier;bakplaat;bakpoeder;baksoda;baksteen.;bakstenen;bakvorm;bakvormpjes;banketbakkersroom;beslag;biscuit;bladerdeeg;bloem;boter;brood;brownies;chocolade;croissant;cupcakes;deeg;eieren;gebak;glazuur;koekjes;kruidenbrood;kwarktaart;muffins;oven;peperkoek;pizzadeeg;quiche;roldeeg;rozijnenbrood;suiker;taart;taartvulling;vanille-extract;zanddeeg