Buikgevoel

Een prentenboek over het volgen van je intuïtie en jezelf veilig houden

Nederlands | 26-05-2023 | 32 pagina's

€ 17,50

   Bestelbaar   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen


Korte beschrijving/Annotatie

In Buikgevoel gaan Haas en Egel op zoek naar een mysterieus geluid. Een prentenboek over het volgen van je intuïtie, dat kinderen waardevolle vaardigheden aanleert om zichzelf veilig te houden.


Tekst achterflap

Buikgevoel is ontstaan vanuit de wens om kinderen te leren hoe ze zichzelf kunnen beschermen tegen een vermissing. In Buikgevoel gaat Haas samen met zijn vriendin Egel op avontuur in het bos, op zoek naar een mysterieus geluid dat alleen Haas kan horen. Onderweg komen ze nieuwe vrienden tegen en belanden ze in spannende situaties. Zullen Haas en Egel erin slagen om het geheim van het geluid te ontrafelen? Een prentenboek over vriendschap, moed en het volgen van je intuïtie.   Buikgevoel is ontwikkeld door Stichting AMBER Alert Europe met de ondersteuning van een team van deskundigen, waaronder kinderpsychologen, gedragswetenschappers, kinderartsen, jeugdauteurs, illustratoren en vermissingsexperts van de politie.


Slogan/Promotie

Buikgevoel is ontstaan vanuit de wens om kinderen te leren hoe ze zichzelf kunnen beschermen tegen een vermissing. Jaarlijks raken er in Nederland 17.000 kinderen vermist. Dat zijn er maar liefst 47 per dag. Om dit enorme aantal terug te dringen, is het belangrijk om kinderen op jonge leeftijd de vaardigheden en kennis aan te leren die ze nodig hebben om veilig te blijven. Kortom, Buikgevoel is niet alleen een spannend en mooi prentenboek, maar ook een waardevolle aanvulling op de opvoeding van je kind.


Biografie

Julie Bellinkx is een auteur uit Genk (BE) die bekend staat om haar werk voor Stichting AMBER Alert Europe, een organisatie die zich inzet voor vermiste kinderen in Europa. Ze heeft een prentenboek geschreven genaamd "Buikgevoel", dat als doel heeft om kinderen te leren hoe ze zichzelf kunnen beschermen tegen vermissing. Door middel van haar werk hoopt Julie bij te dragen aan het vergroten van bewustzijn en het verminderen van het aantal vermiste kinderen in Europa. Melanie Louwerens is een illustrator opgegroeid in Zuid-Limburg. Met haar werk voor Stichting AMBER Alert Europe zet ze zich in voor vermiste kinderen in Europa. Haar illustraties zijn kleurrijk, levendig en hebben een speels karakter.Details

  ISBN :9789083331522
  Auteur: 
  Uitgever :Dominicanen Distributie
  Publicatiedatum :  26-05-2023
  Uitvoering :Hardback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :257 mm
  Breedte :196 mm
  Dikte :10 mm
  Gewicht :352 gr
  Status : Bestelbaar
  Aantal pagina's :32
  Sleutelwoorden :  avontuur;buikgevoel;educatief;intuïtie;kinderboek;mysterie;opvoeding;prentenboek;spannend;vaardigheden;veiligheid;vermiste kinderen;vriendschap