Get Fit


Nederlands | 09-01-2024 | 160 pagina's

9789083341729

Hardback


  Lees de eerste pagina's

€ 24,95

  Voeg toe aan mijn winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar

   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen
Korte beschrijving/Annotatie

Stop met diëten en start met het aanleren van een nieuwe leefstijl die je moeiteloos volhoudt. Zodat je elke maandag weer uitkijkt naar een nieuwe week.

Tekst achterflap

Streng diëten volhouden? Onmogelijk. Koolhydraatarm, suikervrij? Niet haalbaar op langer termijn. Stop met diëten, start met afvallen. Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan? Herken je dat? Dat je voor de spiegel staat, jezelf ziet en denkt ik ben er klaar mee? Elke maandag opnieuw beginnen? Duizenden vrouwen besloten de stap te zetten en te kiezen voor Get Fit Girl. Onze methode helpt jou je ideale gewicht te bereiken. Bij Get Fit Girl laten wij jou ervaren hoe leuk en makkelijk een gezonde leefstijl kan zijn. Al duizenden mensen eten onze recepten. We weten zeker dat het al snel jullie favoriet zal worden. Onze recepten zijn snel, makkelijk en lekker. Haalbaar in jouw leven. Geen hongergevoel, balans is the key en vooral, het voelt niet als een dieet.

Slogan/Promotie

Streng diëten volhouden? Onmogelijk. Koolhydraatarm of suikervrij eten? Dat werkt eventjes, maar niet voor lang. En dat oneindige jojo-effect, daar ben je klaar mee. Je wilt jouw ideale gewicht bereiken. Maar je houdt het niet vol om op elke verjaardag dat lekkere stuk taart af te slaan. En je geniet niet meer van etentjes buiten de deur. Is dat hoe het hoort? Natuurlijk niet! Je mag lekker doen waar jij zin in hebt. Stop daarom met diëten en start met het aanleren van een nieuwe leefstijl die je moeiteloos volhoudt. Zodat je elke maandag weer uitkijkt naar een nieuwe week. Al ruim 18.000 vrouwen kozen voor een blijvende verandering met Get Fit Girl en bereikten hun ideale gewicht. En nog belangrijker: al deze vrouwen voelen zich weer 100% fijn in hun lichaam. Het mag leuk en makkelijk zijn. Daarom maak je er met ons een feestje van. Wij zijn samen 65 kilo afgevallen en weten daardoor dat het anders kan. En dat gevoel gunnen wij jou ook. Daarom delen we in dit boek onze succesvolle methode en veertig favoriete, makkelijke en lekkere recepten met jou. Zodat jij jouw ideale gewicht bereikt, zonder te leven met een hongergevoel. Je leert een gezonde leefstijl aan die bij jou en je dieetwensen past. En bereikt jouw doel met ons motto: alles mag, balans is de sleutel. Want alleen zo houdt je dit vol en bereik je jouw ideale gewicht. En onthoud: je staat er niet alleen voor, we doen dit samen!

Biografie

Frederique Ypenburg (1989) en Wendy de Vries (1996) hebben al meer dan tienduizenden vrouwen geholpen met het bereiken van hun ideale gewicht. Dagelijks inspireren ze veel vrouwen met recepten en tips hoe gezond te leven via hun eigen app (25.000 gebruikers), hun community (15.000 actieve leden) én social media (meer dan 130.000 volgers).

Inhoudsopgave

1.Voorwoord 2.Caloriecalculator 3.De Get Fit Girl methodiek 4.Wendy’s verhaal 5.Frederique’s verhaal 6.10 ontbijt recepten 7.10 lunch recepten 8.10 diner recepten 9.10 tussendoortjes 10.Slaap alcohol en stress. 11.Tips & sticks 12.50 favoriete keuzes van Wendy & Frederique 13.Dankwoord

Details

ISBN :9789083341729
Auteur: 
Uitgever :Moonshot Publishing
Publicatiedatum :  09-01-2024
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :247 mm
Breedte :178 mm
Dikte :21 mm
Gewicht :684 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :160
Sleutelwoorden :  afvallen;kookboeken