Universum te koop


Nederlands | 30-01-2024 | 592 pagina's

9789400512511

Paperback / softback


  Lees de eerste pagina's

€ 25,99

  Voeg toe aan mijn winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar

   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen
Korte beschrijving/Annotatie

Ashlee Vance, auteur van de bestseller Elon Musk, schreef een meeslepend boek over de nieuwe business van de ruimte, waar start-ups en investeerders racen om duizenden raketten en satellieten te lanceren.

Tekst achterflap

Het universum, een ongereguleerde en oneindige wildernis waar alles mogelijk is. Rijke investeerders en start-ups beginnen in te zien dat de ruimte te exploiteren is en het het volgende slagveld kan worden voor de technologische evolutie van de mensheid.

Universum te koop neemt je mee naar het epicentrum van deze nieuwe Space Age, waar ondernemingen als Astra, Firefly, Planet Labs en Rocket Lab de grenzen van de ruimtevaart verleggen. Terwijl het grote publiek geobsedeerd is met het ruimtetoerisme van Jeff Bezos en Richard Branson, hebben deze bedrijven een ander doel: raket- en satellietlanceringen snel en goedkoop maken, om zo de ruimte binnen handbereik te krijgen.

Ashlee Vance, de bestsellerauteur van Elon Musk, heeft met eigen ogen kunnen zien wat er gebeurt als de ideële en ambitieuze geesten van Silicon Valley hun vizier richten op de onbegrensde ruimte. Vance neemt je mee naar de geheime locaties waar deze bedrijven hun raketten en satellieten lanceren, van Californië tot Nieuw-Zeeland, en onthult de spectaculaire chaos van deze nieuwe ruimtebusiness. Het is een verhaal over fascinerende personages die groots inzetten op onzekere resultaten terwijl ze strijden om de ruimte. Welkom in het wilde westen van de ruimtevaart.

Details

ISBN :9789400512511
Auteur: 
Uitgever :Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Publicatiedatum :  30-01-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :230 mm
Breedte :151 mm
Dikte :54 mm
Gewicht :872 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :592
Sleutelwoorden :  elon musk;ruimtevaart;silicon valley;spacex