De Librije. Het recept


Nederlands | 15-11-2023 | 240 pagina's

9789462585645

Hardback


  Lees de eerste pagina's

€ 39,95

  Voeg toe aan mijn winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar

   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen




Korte beschrijving/Annotatie

- De achterkant van het opgemaakte bord - Top restaurant de Librije backstage

Tekst achterflap

Het Zwolse sterrenrestaurant De Librije weet zich al dertig jaar op hoog gastronomisch niveau te handhaven. Met inmiddels eenzelfde sterrenstatus werken eigenaren Jonnie en Thérèse Boer onvermoeibaar en met schijnbaar onuitputtelijke inspiratie en motivatie aan hun levenswerk. Wat is het geheime recept van hun succes? In De Librije | Het recept nemen culinair publicist Joël Broekaert en fotograaf Gijs Dragt ieder op eigen wijze een kijk in de keuken van Jonnie en Thérèse. Gijs Dragt volgde en fotografeerde het echtpaar en hun team backstage. Joël Broekaert sprak met Jonnie en Thérèse over hoe zij hun zaak al die tijd met ups en downs op hoog niveau draaiende wisten te houden, hoe de 3-sterrenstatus bereikt en behouden werd en hoe zij dit alles combineerden met een privéleven. De Librije | Het Recept is nadrukkelijk geen kookboek, maar Broekaert fileert aan de hand van klassieke Librije-recepten wel de spraakmakende ingrediënten van het Librije concept.

Slogan/Promotie

Het Zwolse sterrenrestaurant De Librije weet zich al dertig jaar op hoog gastronomisch niveau te handhaven. Met inmiddels eenzelfde sterrenstatus werken eigenaren Jonnie en Thérèse Boer onvermoeibaar en met schijnbaar onuitputtelijke inspiratie en motivatie aan hun levenswerk. Wat is het geheime recept van hun succes? In De Librije | Het recept nemen culinair publicist Joël Broekaert en fotograaf Gijs Dragt ieder op eigen wijze een kijk in de keuken van Jonnie en Thérèse. Gijs Dragt volgde en fotografeerde het echtpaar en hun team backstage. Joël Broekaert sprak met Jonnie en Thérèse over hoe zij hun zaak al die tijd met ups en downs op hoog niveau draaiende wisten te houden, hoe de 3-sterrenstatus bereikt en behouden werd en hoe zij dit alles combineerden met een privéleven. De Librije | Het Recept is nadrukkelijk geen kookboek, maar Broekaert fileert aan de hand van klassieke Librije-recepten wel de spraakmakende ingrediënten van het Librije concept.

Biografie

Joël Broekaert is culinair journalist en restaurantrecensent voor NRC Handelsblad en Vrij Nederland. Hij is vaak op tv te zien als culinair expert. Kunstenaar, fotograaf en ontwerper Gijs Dragt maakte voor WBOOKS een groot aantal boeken, onder andere succestitel Jonnie & Thérèse Thuis.

Details

ISBN :9789462585645
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij WBOOKS
Publicatiedatum :  15-11-2023
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :282 mm
Breedte :232 mm
Dikte :27 mm
Gewicht :1397 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :240