Ik kan niet netwerken


Nederlands | 17-01-2024 | 160 pagina's

9789463106160

Paperback / softback


€ 19,50

  Voeg toe aan mijn winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar

   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen
Tekst achterflap

Schrikt starten met netwerken je af? Ben je bang dat dit heel erg buiten je comfortzone ligt? Dan hebben wij goed nieuws. Je moet namelijk helemaal niet starten, je bent al volop bezig. Je hebt al een netwerk. En het is groter dan je denkt. Maar het is misschien wel tijd om te beseffen dat dit netwerk jou ook kan helpen om gelukkiger te worden. Er wachten ongetwijfeld niet alleen heel wat kansen om je eigen dromen te realiseren, maar jij kunt ook anderen helpen.

Dit boek bewijst dat netwerken helemaal niet vermoeiend en stresserend hoeft te zijn. En opportunistisch is het al helemaal niet. Nee hoor, netwerken kan ook leuk en puur zijn en een kettingreactie aan goed nieuws in gang zetten.

Ben je klaar voor een heel nieuwe kijk op netwerken? Ik kan niet netwerken vertelt je aan de hand van persoonlijke ervaringen en anekdotes hoe het anders kan. Bouw elke dag met groeiend vertrouwen aan een netwerk dat bij jou past én dat boordevol connecties zit die echt het verschil kunnen maken. Want een sterk netwerk is wellicht de slimste, plezierigste en goedkoopste levensverzekering die je jezelf cadeau kunt doen!

Yamina Krossa is netwerker pur sang en haalt er oprecht plezier uit om mensen en projecten met elkaar te connecteren.

Liesbeth Talboom en Liesbeth Haesevoets van het creatieve marketingbureau Studio Maria zien ook overal kansen op verbinding tussen merken en mensen. Voor dit boek sloegen ze met plezier de handen in elkaar.

Details

ISBN :9789463106160
Auteur: 
Uitgever :Pelckmans uitgevers
Publicatiedatum :  17-01-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :216 mm
Breedte :140 mm
Dikte :13 mm
Gewicht :316 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :160