Hoe je een beter mens wordt


Nederlands | 21-02-2024 | 296 pagina's

9789463404143

Paperback / softback


  Lees de eerste pagina's

€ 24,90

  Voeg toe aan mijn winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar

   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen
Korte beschrijving/Annotatie

'Hoe je een beter mens wordt' geeft aan de hand van het leven en werk van beroemde moderne filosofen concrete levenslessen om je leven te verbeteren.

Tekst achterflap

We leven in een tijd van verschillende crises en oorlogen. Veel moderne crises worden veroorzaakt doordat we niet of te laat in staat blijken ons denken, voelen en handelen drastisch te veranderen. 'Hoe je een beter mens wordt' kan daarbij helpen. Relevante inzichten uit het werk van bekende filosofen als Martha Nussbaum, Peter Sloterdijk, Joep Dohmen, Hannah Arendt, Michael Sandel en vele anderen bieden concrete inspiratie voor levenslessen die ons helpen de maatschappelijke ontwikkelingen de goede kant op te sturen. Want als ieder mens een beter mens wordt, wordt de wereld steeds een stukje beter.

Slogan/Promotie

"Met een beroep op bijna twintig vooraanstaande actuele filosofen leert hij ons kostbare lessen voor een beter leven. Daarmee is dit heldere en zeer leesbare boek een bron van inspiratie voor ons allemaal." Joep Dohmen

Biografie

Henk Smeijsters is andragoog, musicoloog en cultuurfi losoof. Hij publiceerde onder andere in NRC, Trouw, deKlank, Bij Nader Inzien, Nexus en is opiniecolumnist van De Limburger. Hij is auteur van diverse boeken over levenskunst en karaktervorming en emeritus lector vaktherapie.

Details

ISBN :9789463404143
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Damon VOF
Publicatiedatum :  21-02-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :230 mm
Breedte :152 mm
Dikte :20 mm
Gewicht :490 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :296
Sleutelwoorden :  bildung;karaktervorming;levenskunst;praktische filosofie