Photoshop 2024


Nederlands | 27-03-2024 |

9789463563369

Paperback / softback


€ 59,99

  Voeg toe aan mijn winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar

   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen
Tekst achterflap

Dit officiële handboek bevat 15 lessen met talloze tips en technieken waarmee u Photoshop beter leert beheersen. U kunt het boek van begin tot eind lezen, of de lessen volgen die u interessant vindt.

Leer hoe u digitale beelden corrigeert en verbetert. Verwijder naadloos achtergronden en repareer afbeeldingen met inhoudsgevoelige gereedschappen. Ontdek geavanceerde filters die middels AI, machine learning en cloudverwerking afbeeldingen verfraaien. Selecteer onderwerpen met complexe omtrekken, zoals haar, snel en precies. Ontwerp samengestelde afbeeldingen, bijvoorbeeld met luchtvervanging. Creëer geavanceerde typografie. Bewerk video, inclusief overgangen en bewegings-effecten. Automatiseer taken met handelingen. Sla op als Photoshop-clouddocument voor eenvoudige bewerking op desktop en mobiele apparaten. Exporteer uw werk voor het web, mobiele apparatuur en drukwerk.

Classroom in a Book is de populairste serie van hands-on trainingsboeken voor Adobe-software. Het biedt wat geen enkel ander boek of trainingsprogramma doet: een officiële training van Adobe, ontwikkeld met hulp van Adobe-productexperts.

Dit officiële Nederlandstalige lesmateriaal van Adobe wordt gebruikt door de bekendste trainers en opleidingscentra in Nederland en België.

“Dit officiële lesmateriaal van Adobe is zonder twijfel het beste boek in de markt om Photoshop te leren gebruiken”.

  • Leer digitale beelden verbeteren, achtergronden verwijderen en gebruik geavanceerde filters in Photoshop.
  • Maak nauwkeurige selecties, ontwerp samengestelde afbeeldingen, voeg typografie toe en bewerk video met overgangen.
  • Verhoog de efficiëntie met automatisering, bewerk op desktop en mobiel, en exporteer voor web, mobiele apparaten en drukwerk.

Adobe Classroom in a Book is de succesvolle serie met praktijkgerichte werkboeken voor softwaretraining. Het biedt wat geen enkel ander boek of trainingsprogramma biedt: een officiële serie trainingen ontwikkeld door experts bij Adobe zelf. De boeken bevatten alles wat je nodig hebt om met de software om te leren gaan.

Details

ISBN :9789463563369
Auteur: 
Uitgever :Duuren Media, Van
Publicatiedatum :  27-03-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :239 mm
Breedte :171 mm
Dikte :22 mm
Gewicht :994 gr
Status : Bestelbaar
Reeks :  Classroom in a Book