Late liefde


Nederlands | 11-01-2024 | 224 pagina's

9789463823081

Paperback / softback


€ 21,99

  Voeg toe aan mijn winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar

   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen
Korte beschrijving/Annotatie

55-plussers zoeken naar nieuwe vormen om het derde deel van hun leven in te richten, op het gebied van familie, de liefde en seks. En dat leidt tot verrassende keuzes.

Tekst achterflap

Wie heeft er ooit bedacht dat je rond je vijftigste langzaam richting pensioen en stilstand schuift? Vijftigplussers leven langer en zijn economisch onafhankelijker dan vroeger. Daardoor zoeken ze meer dan ooit naar nieuwe vormen voor het derde deel van hun leven, op het gebied van familie, liefde en seks. In deze indringende gesprekken met Corine Koole vertellen ze wat dat betekent: meer echtscheidingen dan ooit, veel mooie en ook pijnlijke herinneringen, en tegelijkertijd nieuwe grote liefdes en intimiteit, soms nog heftiger dan in hun jeugd. Welke inzichten nemen ze daarbij mee uit hun leven? Hebben ze ‘wijzer’ lief, of ligt ook bij hen de jaloezie nog altijd op de loer? Corine Koole laat zien dat liefde in het leven van ouderen een steeds openlijker rol speelt. En dat seks alleen maar mooier wordt wanneer je er de tijd voor neemt. Vijftigplussers vullen – soms voor het eerst – de liefde zelf in, en niet altijd op een manier die van hen verwacht wordt. Dat leidt tot verrassende keuzes.

Slogan/Promotie

Intimiteit lijkt het domein voor jongeren, maar wordt alleen maar belangrijker naarmate je ouder wordt.

Biografie

Corine Koole is schrijver, journalist en podcastmaker voor onder andere Volkskrant Magazine en De Morgen. Eerder publiceerde zij onder meer Hij/zij en de liefde, Verstoord verlangen en De zeven wetten van de liefde.

Details

ISBN :9789463823081
Auteur: 
Uitgever :Balans, Uitgeverij
Publicatiedatum :  11-01-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :136 mm
Dikte :28 mm
Gewicht :410 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :224
Sleutelwoorden :  echtscheidingen;familie;intimiteit;inzichten;jaloezie;levenservaring;levensverwachting;liefde;liefdesverwoester;onafhankelijkheid;pensioen;seks;stilstand;verandering;vijftigplussers