Hamsters en tenen

Gedichten en hersenspinsels van Annelotte Vos

Nederlands | 12-04-2023 | 38 pagina's

€ 15,99

   Te bestellen   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen


Korte beschrijving/Annotatie

De gedichten van Annelotte Vos zijn open, eerlijk, soms met een traan, soms met een lach. Ze beschrijft alledaagse gebeurtenissen en irritaties. Waardoor de gedichten heel herkenbaar zijn.


Tekst achterflap

De gedichten van Annelotte Vos gaan over hamsters, druk treinverkeer, Winnie de Poeh, verdriet, loslaten, een gouden neushoorn, planten spuiten en snot. Kortom het alledaagse leven.


Biografie

Annelotte Vos is beeldend kunstenaar, natuurliefhebber en fervent reiziger. Zij heeft een onderzoekende geest en laat zich graag verwonderen door de natuur, mensen en de verhalen die zij te vertellen hebben. Kunst is voor haar een middel om zich te uiten en verbinding te maken. Door haar leergierigheid heeft zij al vele beroepen uitgeoefend. Zo ook die van modeontwerpster, printdesigner en edelsmid. Reeds heeft zij een opleiding tot creatief coachen afgerond en is het haar wens om haar levenservaring en creativitieit in te zetten om mensen te helpen helen. Schrijven is voor haar een nog onontdekt terrrein en smaakt naar meer. Voor meer informatie zie haar IG account:annelottesotinevosDetails

  ISBN :9789464686296
  Auteur: 
  Uitgever :Boekscout
  Publicatiedatum :  12-04-2023
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :208 mm
  Breedte :147 mm
  Dikte :10 mm
  Gewicht :116 gr
  Status :Te bestellen
  Aantal pagina's :38