Bloedwraak


Nederlands | 29-11-2023 | 222 pagina's

9789464894530

Paperback / softback


€ 21,99

  Voeg toe aan mijn winkelmandje
 Product store stocks

   Te bestellen

   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen
Korte beschrijving/Annotatie

Wat als verstoppen geen zin meer heeft? Drie ontvoeringen, vijf gewone mensen en een onbekende, ongrijpbare en levensgevaarlijke vijand. Een geschiedenis met maar één mogelijk einde.

Tekst achterflap

Wat als verstoppen geen zin meer heeft? Drie ogenschijnlijk los van elkaar staande ontvoeringen van lang geleden, blijken meer met elkaar te maken te hebben dan gedacht. Als oud-spion Mike van Zanten na lang ondergedoken te hebben gezeten zich voor een begrafenis weer kort laat zien in Nederland, breekt de hel al snel los. Zijn verleden als meedogenloze spion voor de Nederlandse overheid haalt hem in en zijn geheimzinnige vijand lijkt ongrijpbaar en is moorddadig in zijn wraakacties. Samen met oud-collega John Zilverboers komt hij steeds dichter bij de gruwelijke waarheid achter alle gebeurtenissen. Komen ze op tijd om hun eigen leven en dat van hun geliefden te redden?

Biografie

Michiel, geboren en getogen in Schiedam, is in 2013 in Oostenrijk neergestreken. Samen met zijn vrouw en drie kinderen runt hij een vakantieverblijf midden in de bekende regio Zell am See - Kaprun. Omdat hij een enthousiaste lezer is, besloot hij zelf een boek te schrijven. Door de drukke werkzaamheden in zijn eigen bedrijf heeft het even geduurd, maar nu is het zo ver: zijn eerste boek is uit!

Details

ISBN :9789464894530
Auteur: 
Uitgever :Boekscout
Publicatiedatum :  29-11-2023
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :240 mm
Breedte :161 mm
Dikte :27 mm
Gewicht :390 gr
Status :Te bestellen
Aantal pagina's :222