Continuous Acceptance


Nederlands | 28-12-2023 | 196 pagina's

9789491480317

Paperback / softback


  Lees de eerste pagina's

€ 56,45

  Voeg toe aan mijn winkelmandje
 Product store stocks

   POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen
Korte beschrijving/Annotatie

"Continuous Acceptance" richt zich op het accepteren van nieuwe en aangepaste producten en services die in een Agile omgeving zijn voortgebracht.

Tekst achterflap

In deze CE value stream worden de specifieke acceptatiecriteria ontleend aan de business value streams door op zoek te gaan naar de risico’s dat de doelen van de business niet gehaald worden. De tegenmaatregelen van deze risico’s worden met acceptatietesten getoetst op effectiviteit. In analogie hierop worden de generieke acceptatiecriteria afgeleid uit de CE value streams die invulling geven aan het DevOps Lemniscaat.


Dit boek is een publicatie in de continuous everything reeks. De content bestaat uit de bespreking van de afleiding van acceptatiecriteria. Tevens wordt een voorbeeld uitwerking gegeven voor specifieke acceptatiecriteria en wordt er een aantal generieke acceptatiecriteria gegeven voor de volgende value streams: Continuous Planning, Continuous Design, Continuous Testing, Continuous Integration, Continuous AI, Continuous Deployment, Continuous Monitoring, Continuous Learning, Continuous Security, Continuous Auditing, Continuous SLA en Continuous Assessment. Hiermee heeft u een gereedschap in handen om grip te krijgen op de acceptatie van applicaties en services.

Slogan/Promotie

In dit boek wordt uitgelegd hoe invulling te geven aan acceptatiecriteria die de risico’s vanuit een business value stream bepalen en beheersen (specifieke acceptatiecriteria) en die van de serviceorganisatie (generieke acceptatiecriteria).

Biografie

Drs. Ing. B. de Best RI is vanaf 1985 werkzaam in de ICT. Hij heeft voornamelijk bij de top 100 van het Nederlandse bedrijfsleven en de overheid gewerkt. Hierbij heeft hij gedurende 12 jaar functies vervuld in alle fasen van de systeemontwikkeling, inclusief exploitatie en beheer. Daarna heeft hij zich toegelegd op het service management vakgebied. Momenteel vervult hij als consultant alle aspecten van de kennislevenscyclus van service management, zoals het schrijven en geven van trainingen aan ICT-managers en service managers, het adviseren van beheerorganisaties bij het richting geven aan de beheerorganisatie, de beheerinrichting, het verbeteren van beheerprocessen, het uitbesteden van (delen van) de beheerorganisatie en het reviewen en auditen van beheerorganisaties. Hij is op zowel HTS-niveau als Universitair niveau afgestudeerd op het beheervakgebied.

Details

ISBN :9789491480317
Auteur: 
Uitgever :Vrije Uitgevers, De
Publicatiedatum :  28-12-2023
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :290 mm
Breedte :206 mm
Dikte :13 mm
Gewicht :559 gr
Status :POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
Aantal pagina's :196
Reeks :  Continuous Everything
Sleutelwoorden :  acceptatiecriteria agile devops scrum