Continuous Architecture


Nederlands | 24-01-2024 | 274 pagina's

9789491480348

Paperback / softback


  Lees de eerste pagina's

€ 69,50

  Voeg toe aan mijn winkelmandje
 Product store stocks

   POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen
Korte beschrijving/Annotatie

Continuous Architecture geeft richting aan alle aspecten van het DevOps Lemniscaat (Continuous Everything).

Tekst achterflap

Continuous Architecture richt zich op het borgen dat de organisatiestrategie wordt gerealiseerd door richting te geven aan de innovatie en beheer van de informatievoorziening die daartoe nodig is. Hierbij wordt een onderscheid gemaakt tussen System of Records (ketenapplicaties), System of Engagement (enkelvoudige applicaties) en System of Services (servicearchitectuur voor ontwikkeling en beheer). Dit boek is een publicatie in de continuous everything reeks. De content bestaat uit de bespreking van de value streams voor de realisatie van de SOR, SOE en SOS systems. Tevens bevat het voorbeeld architecture principes en modellen per Continuous Everything value stream. Met deze holistische benadering van Continuous Architecture is een optimale en integrale invulling mogelijk voor zowel de ontwikkeling als beheer van de informatievoorziening van de gehele organisatie die nodig is voor de realisatie van de organisatiestrategie.

Slogan/Promotie

'Continuous Architecture' is als een value stream gedefinieerd en in dit boek wordt uitgelegd hoe op een Agile manier ondersteuning kan plaatsvinden vanuit architectuur aan DevOps engineers.

Biografie

Drs. Ing. B. de Best RI is vanaf 1985 werkzaam in de ICT. Hij heeft voornamelijk bij de top 100 van het Nederlandse bedrijfsleven en de overheid gewerkt. Hierbij heeft hij gedurende 12 jaar functies vervuld in alle fasen van de systeemontwikkeling, inclusief exploitatie en beheer. Daarna heeft hij zich toegelegd op het service management vakgebied. Momenteel vervult hij als consultant alle aspecten van de kennislevenscyclus van service management, zoals het schrijven en geven van trainingen aan ICT-managers en service managers, het adviseren van beheerorganisaties bij het richting geven aan de beheerorganisatie, de beheerinrichting, het verbeteren van beheerprocessen, het uitbesteden van (delen van) de beheerorganisatie en het reviewen en auditen van beheerorganisaties. Hij is op zowel HTS-niveau als Universitair niveau afgestudeerd op het beheervakgebied.

Details

ISBN :9789491480348
Auteur: 
Uitgever :Vrije Uitgevers, De
Publicatiedatum :  24-01-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :290 mm
Breedte :206 mm
Dikte :18 mm
Gewicht :769 gr
Status :POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
Aantal pagina's :274
Reeks :  Continuous Everything
Sleutelwoorden :  devops continuous acceptance acceptatiecriteria