ACSI Campinggids Europa 2024


Nederlands | 09-01-2024 |

9789493182530

Paperback / softback


€ 26,95

  Voeg toe aan mijn winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar

   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen
Korte beschrijving/Annotatie

Uw ideale camping vindt u in deze gids. Het meest complete overzicht met uitgebreide en betrouwbare informatie over 7.570 campings in Europa. Jaarlijks geïnspecteerd op ruim 200 voorzieningen.

Slogan/Promotie

Vind uw ideale camping in Europa! - 7.570 campings in 29 landen - Alle campings jaarlijks geïnspecteerd - Betrouwbare en actuele informatie - Inclusief CampingCard ACSI-kortingskaart voor het laagseizoen De ideale camping voor uw vakantie Snel en eenvoudig een camping vinden die bij u past? Dat doet u met de tweedelige ACSI Campinggids Europa! In deze ultieme campinggids vindt u alles over maar liefst 7.570 campings in 29 verschillende landen. Heel handig tijdens de voorbereiding op uw kampeervakantie en ook ideaal voor onderweg. Want waar u ook heen wilt, met dit overzicht heeft u alle informatie altijd bij de hand. Van de Spaanse Costa’s tot de Italiaanse Rivièra en van het Sloveense Meer van Bled tot de Franse Provence. Alle campings in deze gids worden jaarlijks door onze medewerkers geïnspecteerd op ruim 200 voorzieningen. Dat zorgt voor complete én betrouwbare informatie waarmee u zorgeloos op pad gaat! Bij aanschaf van de ACSI Campinggids Europa ontvangt u: - ACSI Campinggids Europa 2024 (tweedelig) - Kaart met doorreiscampings - CampingCard ACSI-kortingskaart 2024 (t.w.v. € 21,95) Hoe werkt de CampingCard ACSI-kortingskaart? Met de CampingCard ACSI-kortingskaart overnacht u in het laagseizoen tegen een vast en voordelig tarief (€ 15, € 17, € 19, € 21, € 23, € 25 of € 27 per nacht) op 3.000 campings in Europa. De kortingskaart zit bijgesloten in de gids en is voorzien van een QR-code. Met de QR-code kunt u uw kortingskaart online registeren. Zodra u dit heeft gedaan kan de camping uw kortingskaart scannen en checkt u extra snel in. U kunt ook de achterkant van de kortingskaart voorzien van uw gegevens. De camping kan deze dan handmatig overnemen. Op vertoon van een geldige kortingskaart rekenen deelnemende campings het extra voordelige tarief voor twee personen. Zo eenvoudig is het! De deelnemende campings vindt u eenvoudig terug in de ACSI Campinggids Europa. Zij zijn te herkennen aan het blauwe CC -logo. Voor meer informatie over CampingCard ACSI en voor de exacte acceptatiedata per camping kunt u kijken op campingcard.com.

Biografie

De ideale camping voor uw vakantie: wij kennen hem! Snel en eenvoudig een camping vinden die bij u past? Dat doet u met de tweedelige ACSI Campinggids Europa! In deze ultieme campinggids vindt u alles over maar liefst 7.570 campings in 29 verschillende landen. Heel handig tijdens de voorbereiding op uw kampeervakantie en ook ideaal voor onderweg. Want waar u ook heen wilt, met dit overzicht heeft u alle informatie altijd bij de hand. Van de Spaanse Costa’s tot de Italiaanse Rivièra en van kampeerland-in-opkomst Slovenië tot de Franse Provence: alle campings in deze gids worden jaarlijks door onze medewerkers geïnspecteerd op ruim 200 voorzieningen. Dat zorgt voor complete én betrouwbare informatie waarmee u zorgeloos op pad kunt!

Details

ISBN :9789493182530
Auteur: 
Uitgever :ACSI. Publishing BV
Publicatiedatum :  09-01-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :224 mm
Breedte :166 mm
Dikte :48 mm
Gewicht :1782 gr
Status : Bestelbaar
Reeks :  ACSI Campinggids