Frankrijk 2024


Nederlands | 08-01-2024 |

9789493182554

Paperback / softback


€ 21,95

  Voeg toe aan mijn winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar

   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen
Korte beschrijving/Annotatie

Van de Vogezen tot de Côte d'Azur en van Normandië tot de Provence. Wat uw favoriete stukje Frankrijk ook is, uitgebreide en betrouwbare informatie over de beste Franse campings vindt u in deze gids.

Slogan/Promotie

De ideale camping in Frankrijk: wij kennen hem! Frankrijk blijft voor veel kampeerders vakantieland nummer één. En dat is niet zo vreemd natuurlijk met zoveel variatie. Van de Vogezen en de Champagne-Ardennen in het noorden tot de strakblauwe Côte d'Azur in het zuiden. En van de stranden in Normandië tot de uitgestrekte binnenlanden in de Provence. Wat uw favoriete Franse vakantiebestemming ook is, de beste campings vindt u in de ACSI Campinggids Frankrijk. Hierin vindt u alles over maar liefst 2.210 campings in dit unieke vakantieland. Heel handig tijdens de voorbereiding op uw kampeervakantie en ook ideaal voor onderweg. Alle campings in deze gids worden jaarlijks door onze medewerkers geïnspecteerd op ruim 200 voorzieningen. Dat zorgt voor complete én betrouwbare informatie waarmee u zorgeloos op pad kunt! Bij aanschaf van de ACSI Campinggids Frankrijk ontvangt u: - ACSI Campinggids Frankrijk 2024 - Kaart met doorreiscampings - CampingCard ACSI-kortingskaart 2024 (t.w.v. € 21,95)* Met de CampingCard ACSI-kortingskaart overnacht u in het laagseizoen tegen een vast en voordelig tarief (€ 15, € 17, € 19, € 21, € 23, € 25 of € 27 per nacht) op 3.000 campings in Europa. De kortingskaart zit bijgesloten in de gids en is voorzien van een QR-code. Met de QR-code kunt u uw kortingskaart online registeren. Zodra u dit heeft gedaan kan de camping uw kortingskaart scannen en checkt u extra snel in. U kunt ook de achterkant van de kortingskaart voorzien van uw gegevens. De camping kan deze dan handmatig overnemen.

Biografie

ACSI is dé campingspecialist van Europa. Met meer dan 50 jaar ervaring, is ACSI inmiddels een begrip onder kampeerders en campings. In onze vertrouwde, groene campinggidsen vertellen wij u alles wat u wilt weten over duizenden campings in Europa. De basis van deze gidsen wordt gevormd door betrouwbare campinginformatie, jaarlijks verzameld door onze inspecteurs. Meer dan 300 intern opgeleide inspecteurs gaan elk jaar op pad om ruim 10.000 campings te controleren. Tijdens de inspectie wordt er gelet op de algemene kwaliteit en op de sfeer. Daarnaast loopt de inspecteur een lijst met 200 voorzieningen door. De verzamelde gegevens worden verwerkt en samengebracht in onze handzame gidsen en in onze apps. Zo vindt u heel eenvoudig een camping die bij u past!

Details

ISBN :9789493182554
Auteur: 
Uitgever :ACSI. Publishing BV
Publicatiedatum :  08-01-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :225 mm
Breedte :164 mm
Dikte :23 mm
Gewicht :1002 gr
Status : Bestelbaar
Reeks :  ACSI Campinggids
Sleutelwoorden :  acsi;campinggids;campings;dordogne;frankrijk;kampeerplaatsen;kampeervoordeel;kampeervoorzieningen;kamperen;kortingskaart;normandië;provence