De Karmiet

Nederlands | 23-09-2023 | 275 pagina's

€ 20,00

   Beschikbaar   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen


Inhoudsopgave

Wouter is een nieuwsgierige jongen. Als hij iemand ontmoet of als hij iets ziet liggen op de grond wil hij weten wie of wat dat is. Zo begint tijdens een grote onweersbui de vriendschap tussen hem en Tatou. Op een ziet Wouter in het bos een groen-zwarte steen liggen tussen de oude bladeren en aarde. Tatou heeft veel kennis van stenen en weet dat het een Karmiet is. Een zeer zeldzame steen. Hij komt oorspronkelijk uit een ver land hoog in de bergen en hij heeft invloed op de ruimte en de tijd.

Wouter en Tatou experimenteren met de steen en na een korte oefenreis komen ze terecht in het boerendorp Boele. Ze zijn in de Middeleeuwen terecht gekomen.

In Boele blijkt van alles aan de hand te zijn. De bewoners worden overheerst door Melchior, de wrede hertog en kasteelheer. Wouter, Wurf, Tore en de overige bewoners bedenken een plan om onder de heerschappij van Melchior uit te komen.

Er zijn veel problemen die opgelost moeten worden en hun plan is heel complex en moeilijk. Zal het hen lukken het dorp weer vrij te maken? En kunnen Wouter en Tatou eigenlijk wel weer terug naar hun eigen tijd? Willen ze dat nog wel?Details

  ISBN :9789493255722
  Auteur: 
  Uitgever :FDSchrijfwerk
  Publicatiedatum :  23-09-2023
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :145 mm
  Breedte :210 mm
  Dikte :26 mm
  Status :Beschikbaar
  Aantal pagina's :275